Valentijnsmenu / Menu St. Valentin

Valentijnsmenu

11 tot en met 14 februari / 11 jusque 14 février

——

Champagne ”Marcel Vézien” met hapjes

Champagne ”Marcel Vézien”, mise en bouches

***

Triologie van aardappel/ garnalen/ Belgische kaviaar/ ganzenlever

Trilogie de pommes de terre/ crevettes/ caviar Belge/ terrine de foie d’oie

***

* Gebakken St. Jacobsnootjes/ bloemkool/broccoli/ bloedworst

* Noix de St.-Jacques poêlées/ chou-fleur/ brocoli/ boudin noir

***

Huwelijk van kalfsnoot en zwezerik/ jonge wortel/ Brussels lof/ aardappelkroketjes

Mariage de noix et ris de veau/ carottes jeunes/ endives de Bruxelles/ pommes croquettes

***

Lopend chocolade gebakje/ sorbet van framboos/ sponscake

Moelleux au chocolat/ sorbet de framboise

of

Selectie van Franse kazen met vijgenconfituur (suppl. 10 €)

Sélection de fromages belges, confiture de figues (suppl. 10 €)

——

Menu zonder dranken € 50,00

Menu met glas champagne € 60,00

Menu met champagne, wijnen € 75,00

Menu met * 15 euro extra

—–

Menu € 50,00

Menu avec verre de champagne € 60,00

Menu avec champagne, vin et eau € 75,00

Menu avec * 15 euro suppl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s