Menu november/december – Menu novembre/decembre

logo1 

Wachtbordje

***

Hazenpaté, uienconfituur, huisbereid brioche broodje

of

Gebakken St.-Jacobsnootjes, bloedworst, gestoofd witloof

***

Sorbet

***

Filet  van jong everzwijn, Brussels spruitjes

gratin aardappelen

of

Filet van zeewolf, Chinese kool, paksoy

gebakken aardappeltjes

***

Crumble van peer, chocolade ijs

 

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 —–

Menu € 42

Wijn- en water arrangement € 12

 —–

Menu met 2 voorgerechten € 52

Wijn- en water arrangement € 17

 

 logo1

Mise en bouche

***

Paté de lievre, confiture d’oignon, brioche fait maison

ou

Coquilles St.-Jacques poêlées, boudin noir, endives

***

Sorbet

***

Filet de marcassin, choux de Bruxelles

gratin dauphinois

ou

filet de loup de mer, choux Chinois, paksoy

pommes grenailles rissolées

***

Crumble de poire, glace au chocolat

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 —–

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 12 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 17 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s