Menu

logo1 

( van 22 februari tot 31 maart )

Wachtbordje

***

Tartaar van zalm, venkel, gember, radijs

of

Langzaam gegaard buikspek “Duke of Berkshire”, gelakt, pickles

***

Sorbet

***

Melkvarkenhaasje, peulvruchten, erwt

krieltjes in lookboter

of

Filet van pladijs, beurre-blanc

aardappel mousseline

***

Inspiratie van de chef

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 —–

Menu € 42

Wijn- en water arrangement € 13

 —–

Menu met 2 voorgerechten € 52

Wijn- en water arrangement € 18

 

 logo1

( de 22 fevrier jusque 31 mars )

Mise en bouche

***

Tartare de saumon, fenouil, gingembre, radis

ou

Lard “Duke of Berkshire” cuit doucement, laqué , piccalilly

***

Sorbet

***

Filet de cochon au lait, légumineuses, petit pois

pommes grenailles à l’ai

ou

Filet de plie, beurre-blanc

mousseline de pomme de terre

***

Inspiration du chef

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 —–

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 13 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 18 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s