Menu

Menu (vanaf 26.01)

Filet van zeebarbeel/ bisque saus/ gremolata met kerstomaat

Filet de rouget barbet/ jus de bisque/ gremolata aux tomates cerises

* Gebakken St. Jacobsnootjes/ bloedworst/ Brussels lof

* Noix de St. Jacques poêles/ boudin noir/ endives de Bruxelles

Langzaam gegaarde filet van Mechelse koekoek/ Parijse champignon/

Brusselse spruit /krielpatatjes

Filet de coucou de Malines cuit lentement/ champignon de Paris/ choux de Bruxelles

pommes grenailles

Amaretto/ lange vingers/ geroosterde amandel/ mokka ijs

Amaretto/ boudoir/ amandes effilées grillées/ glace mokka

Menu € 45 met aangepaste wijnen € 60

Menu € 45 vins adaptés € 60

Menu met * € 60 met aangepaste wijnen € 80

Menu avec * € 60 avec vins adaptés € 80

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s