Menu februari – Menu fevrier

logo1

Van 7 februari tot en met 1 maart

Wachtbordje

***

Vol-au-vent op wijze van de chef

of

Skrei haasje aka “the love fish“, mousseline saus

***

Sorbet

***

Kraaibiefstuk, sjalotsaus, sla-hartjes, avocado, kerstomaat

gebakken krielaardappelen

of

Wijting filet, winterprei, paksoy

zoete aardappel

***

Inspiratie van de chef

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 ——

Menu 42 €

Wijnen en water arrangement 15 €

 —–

Menu met 2 voorgerechten 52 €

Wijnen en water arrangement 21 €

 

 logo1

De 7 fevrier jusqu’a le premier mars

Mise en bouche

***

Vol-au-vent à la mode du chef

ou

Dos de skrei aka “the love fish“, sauce Hollandaise

***

Sorbet

***

Onglet à l’échalotte, sucrines, guacamole, tomates cerises

pommes grenailles

ou

Filet de merlan, poireaux d’hiver, pak choï

patates douce

***

Inspiration du chef

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 ——

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 15 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 21 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s