Menu april – Menu avril

logo1

Wachtbordje

***

Carpaccio van kraaibiefstuk, vinaigrette van sjalot

of

Asperges op z’n Vlaams

***

Sorbet

***

Lamsfilet met zuiderse ratatouille, lams-jus

gratin aardappelen

of

Mooie meid haasje, groene asperges, witte wijn saus

krielaardappeltjes

***

Inspiratie van de chef

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 ——

Menu 42 €

Wijnen en water arrangement 15 €

 —–

Menu met 2 voorgerechten 52 €

Wijnen en water arrangement 21 €

 

 logo1

Mise en bouche

***

Carpaccio d’onglet, vinaigrette d’échalottes

ou

Asperges à la flamande

***

Sorbet

***

Filet d’agneau, ratatouille Méditerranée, jus d’agneau

gratin dauphinois

ou

Filet de merlu, asperges vertes, sauce vin blanc

pommes grenailles

***

Inspiration du chef

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 ——

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 15 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 21 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s