
Menu
van 5 mei tot 5 juni
de 5 mai jusque 5 juin
* Carpaccio van kraaibiefstuk/ sjalot vinaigrette/ Parmegiano
* Carpaccio d’onglet/ vinaigrette aux échalotes/ Parmegiano
—
West-Vlaamse asperges/ gepocheerd hoeve-ei 65°/ mousseline saus
Asperges/ œuf poché 65°/ sauce mousseline
—
Op vel gebakken kabeljauwhaas/ zoete aardappel/ lente groenten
witte wijn saus
Filet de cabillaud cuit sur la peau/ patate douce/ légumes de printemps
sauce vin blanc
—
Selectie West-Vlaamse kazen (kaas ipv dessert suppl. € 10)
Selection de fromages (fromage à la place de dessert suppl. € 10)
—
Luchtige vanille mousse/ rood fruit/ gebrand
Mousse de vanille/ fruits rouges/ brulée
Menu € 42 met aangepaste wijnen € 57
Menu € 42 avec vins accompagnés € 57
Menu met * € 55 met aangepaste wijnen € 72
Menu avec * € 55 avec vins accompagnés € 72