Menu november-december

Van 18 november tot eind v/h jaar/ de 18 novembre jusque la fin d’année

Menu

Hazenpaté/ huisbereide uienconfituur/ briochebroodje van de chef

paté de liévre/ confiture d’oignon maison/ pain brioche du chef

Filet van pladijs/ boschampignons/ truffelpuree

Filet de plie/ champignons de bois/ mousseline de pommes de terre à la truffe

Filet van hertenkalf/ appeltje met veenbessen/ groene kool

gegratineerde aardappel

Filet de biche/ pommes aux airelles/ choux vert

gratin dauphinois

Selectie van Belgische kazen (kaas ipv dessert suppl. € 10)

Selection des fromages Belges (fromage à la place de dessert suppl. € 10)

Crumble van Belgische peer/ chocolade ijs van het huis

Crumble de poire/ glace chocolat maison

Menu € 42 met aangepaste wijnen € 57

Menu € 42 avec vins accompagnés € 57

Menu met * € 55 met aangepaste wijnen € 72

Menu avec * € 55 avec vins accompagnés € 72

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s