Menu


Menu
tot en met 6 februari/ jusque 6 février
 
Carpaccio van hertenkalf/ granny smith/ appelkapper
Carpaccio de cerf/ granny smith/ câpres

* Gebakken st. Jacobsnootjes/ bloemkool/ broccoli
* Noix de coquilles st.-Jacques/ chou-fleur/ brocoli  

Filet van parelhoen “Fine Champagne “/ Brussels lof/ appels
aardappel kroketjes
Filet de pintade “Fine Champagne “/ endives de Bruxelles/ jeunes carottes
croquettes


Selectie Franse kazen (kaas ipv dessert suppl. € 10)
Selection de fromages (fromage à la place de dessert suppl. € 10)

Profiteroles/ huisbereid vanille ijs/ chocolade saus
Pofiteroles/ glace vanille fait maison/ sauce chocolat
 
 
Menu € 42 met aangepaste wijnen € 57
Menu € 42 avec vins accompagnés € 57
 
Menu met * € 55 met aangepaste wijnen € 72
Menu avec * € 55 avec vins accompagnés € 72