Menu oktober – menu octobre

logo1

Wachtbordje

***

Traag gepocheerd hoeve eitje, Zeebrugse garnalen, spinazie

karnemelkstampers

of

Toast met boschampignons, pompoenzalf

***

Sorbet

***

Filet  van fazant, gesmolten ganzenlever, groene kool

gratin aardappelen

of

Filet van vlaswijting, vergeten groenten, witte wijn saus

zoete aardappel

***

Inspiratie van de chef

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 ——

Menu 42 €

Wijnen en water arrangement 12 €

 —–

Menu met 2 voorgerechten 52 €

Wijnen en water arrangement 17 €

 

 logo1

 

Mise en bouche

***

Œuf pochée, crevettes grises, épinards

pommes de terre au lait battu

ou

Toast aux champignons des bois, pommade de potiron

***

Sorbet

***

Filet de faisant, foie d’oie fondu, choux vert

gratin dauphinois

ou

filet de lieu jaune, légumes oublieés, sauce vin blanc

patate douce

***

Inspiration du chef

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 ——

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 12 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 17 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s