Menu april – Menu avril

logo1

Wachtbordje

***

Asperges op z’n Vlaams

of

Vol-au-vent op wijze van de chef

***

Sorbet

***

Filet van lam, Zuiderse ratatouille

gratin aardappel

of

Roodbaarsfilet, lente garnituren, zachte curry saus

risotto

***

 Inspiratie van de chef

of

Selectie van Belgische kazen (suppl. 8€)

***

Koffie en versnaperingen

 ——

Menu 42 €

Wijnen en water arrangement 15 €

 —–

Menu met 2 voorgerechten 52 €

Wijnen en water arrangement 21 €

 

 logo1

Mise en bouche

***

Asperges à la Flamande

ou

Vol-au-vent à la façon du chef

***

Sorbet

***

Filet d’agneau, ratatouille Méditerranée

gratin dauphinois

ou

Filet de sebaste, garnitures de printemps, sauce curry douce

risotto

***

Inspiration du chef

ou

Sélection de fromages Belges (suppl. 8€)

***

Moka et mignardises

 ——

Menu 42 €

Supplément vins et eaux 15 €

 —–

Menu avec 2 entrées 52 €

Supplement vins et eaux 21 €

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s