Eindejaar afhaal menu

logo1

Beste klanten,
Dit jaar stellen wij u een afhaal menu voor de feestdagen. Alles word door ons verpakt in oven-vaste schotels zo dat u deze enkel maar in de oven hoeft te schuiven of op te warmen. Er komt ook een blad bij met uitleg om ieder gerecht op te warmen en af te werken. Bestellen kan tot 1 week op voorhand. De menu komt op 40 euro per persoon met de St.-Jacobsnootjes of op 50 euro met de kreeft.

Deze menu kan afgehaald worden op:

  • kerstavond tussen 14u en 17u
  • kerstdag tussen 9u en 11u
  • oudejaarsdag tussen 14u en 17u
  • nieuwjaarsdag tussen 9u en 11u

Gelieve rekening te houden met een waarborg van 25 euro, enkel cash te betalen, die u terug krijgt na het terug brengen van het leeggoed.

Deze menu kan enkel telefonisch besteld worden op 056 45 62 75.

Alvast fijne feestdagen toegewenst!

Menu

Hapjes: 

Zeeuwse oester

Terrine van eendenlever, uienconfituur

Bloemkoolsoepje met truffel

– Tartaar van zalm, venkel

– Gevulde aardappel met zure room, grijze garnalen

Voorgerechten:

– Gegratineerde Sint-Jacobsnootjes, Hertoginnenaardappel, prei

of

– Halve kreeft “thermidor” (suppl. 10,00 euro)

Hoofdgerecht:

– Filet van hertenkalf, groene kool met spekjes, aardappelkroketjes, wildsaus

Dessert:

Dessert word eind oktober gepubliceerd.