De kaart – à la carte

Voorgerechten 

Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas, Parijse champignon                       15,00

Voorgerecht uit de menu                                                                                       16,00

Carpaccio van kabeljauw, vinaigrette van groene kruiden                            16,00

Scampi’s in de room “La Descente” met risotto                                                 16,00

Kikkerbilletjes in de room met look                                                                     17,00

Gebakken eendenlever, gekarameliseerde appel, porto reductie                  19,00

 

 

Hoofdgerechten

 Gebakken zeebaarsfilet, aardappel mousseline, witte wijnsaus                     23,00

Visgerecht van de menu                                                                                        22,00

In hoeveboter gebakken zeetong, salade, handgesneden frietjes                dagprijs

Vleesgerecht van de menu                                                                                   22,00

Chateaubriand met handgesneden frietjes en sausje naar keuze                 23,00

Champignon, groene peper of béarnaise

Lamsfilet met honing en tijm, garnituren                                                              26,00

Krokante kalfszwezerik, jus van champignons en witte port                             31,00

 

Vriendelijk verzoeken wij u om de keuze aan de kaart te beperken tussen 4 verschillende voor- en hoofdgerechten. Zo proberen wij u de beste service aan te bieden. Graag vanaf 8 personen opteren voor de maandmenu.
Wij horen graag de voorkeuren van uw dieet en allergieën.
één tafel, één rekening.
Na de middag service sluiten wij graag om 17, na de avond service om middernacht.
Dank voor uw begrip.

 

La Descente du Pont  – a la carte

Nos entrées

  • Carpaccio de bœuf, parmesan, champignon de Paris – € 15,00
  • Entrée du menu – € 16,00
  • Scampi’s à la crème “La Descente” et risotto  – € 16,00
  • Cuisses de grenouilles à la crème avec de l’ail – € 17,00
  • Carpaccio de cabillaud, vinaigrette d’épices vertes et truffes – € 16,00
  • Foie de canard poêlé, pommes caramélisées, induction de porto rouge – € 19,00

Nos plats  

  • Filet de bar, mousseline de pomme de terre, sauce vin blanc  – € 23,00
  • Plat de poisson du menu – € 22,00
  • Sole poêlée au beurre de ferme, petite salade, frites fraîches – prix du jour
  • Plat de viande du menu – € 22,00
  • Chateaubriand, frites fraîches, sauce au choix – € 23,00
    • Champignons, au poivre ou béarnaise
  • Filet d’agneau au miel et thym, garnitures – € 26,00
  • Médaillon de ris de veau, jus de champignons et porto blanc – € 31,00
Nous vous prions de limiter votre choix entre 4 entrées et 4 plats. Ceci est pour vous apporter le meilleur service.
N’hésitez pas à nous informer de vos allergies et régimes alimentaires.

 

6 thoughts on “De kaart – à la carte

  1. Een echte aanrader voor wie houdt van lekker eten tegen een eerlijke prijs.
    Gezellig tafelen in een aangenaam interieur en vriendelijke bediening.
    Ook mooie wijnkaart !

Laat een reactie achter op coopman coquerelle Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s