Menu oktober – november


Menu

van 1.10 tot 15.11, de 1.10 jusque 15.11
 
 
Toast met bos-champignons/ butternut-pompoen
Toast aux champignon de bois/ potiron

* Witte pens vs. bloedworst/ gekarameliseerde appel/ ui
* Boudin blanc et noir/ pommes caramélisées/ oignon

Filet van everzwijn/ wildeman peertje/ knolselderij
gegratineerde aardappelen
Filet de marcassin/ poire/ cèleri rave
gratin dauphinois

Selectie van Belgische kazen (kaas ipv dessert suppl. € 10)
Selection des fromages Belges (fromage à la place de dessert suppl. € 10)

Warme appeltaart “tarte tatin”/ huisbereid vanille ijs
Tarte tatin/ glace vanille maison
 
 
Menu € 42 met aangepaste wijnen € 57
Menu € 42 avec vins accompagnés € 57
 
Menu met * € 55 met aangepaste wijnen € 72
Menu avec * € 55 avec vins accompagnés € 72