Weeklunch

Vanaf de week zullen wij elke week onze lunch niet langer voorstellen op de startpagina van onze website. Deze zal elke week worden gepost in de weeklunch aan 21 euro die u via de navigatie van de website op de linkerkant kunt openen. Via mobiel kunt u deze openen door links bovenaan op de 3 liggende streepjes te klikken. Dit om een duidelijker onderscheid te maken tussen onze weeklunch, à la carte, menu en andere. Of via deze link https://ladescentedupont.be/weeklunch/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s