Vanaf juli wijzigt onze menu formule

Gedurende de verplichte sluiting hebben wij niet stilgezeten. We hebben onszelf moeten “heruitvinden”, daarnaast zijn wij ook blijven sleutelen in en aan onze keuken. Wij hebben daarom beslist om vanaf 1 juli onze gekende maand-keuzemenu overboord te gooien. In de plaats komt een er een maandmenu zonder keuze gerechten. Verder zullen wij onze à la carte gerechten uitbreiden en veel meer inzetten op suggestie gerechten, zoals steeds volgens het seizoen. Voor groepen blijft het uiteraard mogelijk om een menu uit te stippelen in samenspraak. Onze openingsuren zijn sinds de heropening gewijzigd, wij zijn open van donderdag tot zondag, elke middag en avond. Op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag bieden wij een kwaliteitsvolle lunch aan, dit aan de prijs van 18,50. Elke week is er keuze tussen een vlees en een vishoofdgerecht in de lunch. Wij hopen u snel terug te mogen ontmoeten, wij en ons team zijn er alvast met veel goesting en motivatie terug in gevlogen!

Brecht, Melissa & Féline

Team La Descente du Pont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s