Heropening 8 mei

Ongetwijfeld hebt u vandaag het nieuws vernomen betreffende de heropening van de horeca. Vanaf 8 mei mogen wij terug doen wat we het liefste doen, u ontvangen en bedienen. Enige kanttekening is dat dit wel enkel op het terras kan/mag. Dit alles onder voorbehoud van de Corona cijfers. Aangezien dat wij, vanaf dan, nog meer afhankelijk zullen zijn van weersomstandigheden. Zijn wij genoodzaakt om anders te gaan werken. Dit houd in dat wij met een aangepaste kaart zullen werken gedurende deze periode. Wij ontvangen u graag van donderdagmiddag tot zondagavond, dit elke middag en avond. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag zullen wij ook een lunch voorstellen. Op zaterdag en zondag zullen wij doorlopend geopend blijven en gerechten serveren. Hopelijk tot snel!

Brecht, Melissa en Féline
Team La Descente du Pont

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s