Mondmasker – masque

Beste klanten,
Vanaf zaterdag is het verplicht om een mondmasker te dragen in het restaurant en op het terras bij elke verplaatsing die u maakt. Enkel wanneer u aan tafel zit mag het mondmasker uit. Gelieve rekening te houden met deze maatregel en niet ons of ons team in het gevaar te brengen. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Cher clientèle,
À partir de samedi il est obligatoire de porter une masque pour tout coq déplacements en restaurant et terrasse. Merci pour respecter les mesures pour votre santé, le nôtre et de l’équipe. Merci pour votre comprehension.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s