heropstart na 3 maanden

Beste klanten,
Ongetwijfeld hebt u, net als ons, ook al het nieuws vernomen dat wij u binnenkort terug zullen mogen ontvangen. Wij zijn ons intussen volop aan het voorbereiden om dit in alle veiligheid te kunnen doen! Het vraagt zowel van uw kant als onze kant enkele opofferingen, maar als we ons daar allemaal samen aan houden en nog even volhouden, kunnen we binnenkort terug in “normale” omstandigheden tafelen.
De komende weken blijven wij ook elk weekend enkele afhaal-gerechten voorstellen. Onze vaderdagmenu die aan de deur wordt geleverd gaat uiteraard ook nog steeds door, u kunt trouwens nog reserveren voor deze menu.

Wij willen u ook graag bedanken voor alle steun die wij hebben mogen ontvangen de voorbij maanden.

#samentegencorona #staysafe #steunhoreca #horecabelgie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s