Nieuwe website van La Descente Du Pont

Beste bezoeker,

Sinds 1 juli is dit de vernieuwde website van ons restaurant La Descente Du Pont.

We hebben meteen ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de zomer binnen te halen bij La Descente Du Pont. De maandmenu en onze kaart werden volledig vernieuwd, zonder onze klassiekers uit het oog te verliezen.

Traditiegetrouw ontvangen we u graag met onze smaakvolle kaart of menu op vrijdagavond, zaterdagavond en op zondag. Daarnaast zijn we tijdens de vakantiemaanden in Juli en Augustus ook open op woensdagavond en donderdagavond met onze zomerse kaart. Op deze dagen zijn er ook de Zeeuwse mosselen, bij voorkeur op reservatie (056 . 45 62 75)

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij ons.

Chanel & Brecht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s